KUVENDI KOMUNAL PRISHTINA SHPALLI SPORTISTËT MË TE MIRE PËR VITIN 2016

Sporti i boksit me i sukseshmi në Komunen e Prishtines
Boksi rrëmbeu 3 trofet ndër më kryesoret : Donjeta Sadiku sportiste e vitit ndër 10 sportistet më te mire vendi i dyte,Latif Demolli gjyqtari më i mire i vitit dhe Besim Brahimi puntori më i mire sportiv.
Nje sukses i boksit Kosovar keto rezultate tregojn se boksi ështe njëri nder sportet kryesore në Republiken e Kosovës.
 dsc_0151
dsc_0165
dsc_0237
dsc_0306
dsc_0318