FBOXK-SHTYHEN PERGADITJET PËR DISA DITË

Federata e Boksit e Kosovës ka parapare përgaditjet e reprezentuesve senior nga data 09 Janar por për shkak te motit dhe temperaturave te ulta ka vendos qe keto pergaditje te shtyhen per disa ditë.Klubet e boksiereve te parapare per pergaditje do të lajmerohen me kohë.
Keto përgaditje janë të mirseardhura para turneve ndërkombëtare:02-07 Shkurt ne Debrecen( Hungari),18 Shkurt “Pavarsia” Prishtine,20-27 Shkurt “Strangjat” Bullgari.
Selektori i reprezentacionit Shefki Bogujevci ka parapare keta boksierë.

EKIPI I BOKSIEREVE PËR PERGADITJE

52kg.LIRIDON TAHIRI
60kg.EDMOND ZEFI
64kg.VIOLANT SYLEJMANI
64kg.NIKOLL RRASI
64kg.DIELL VRANOVCI
69kg.BESART KURHASKU
69kg.VENHAR HAZIRAJ
69kg.TAULANT SEJFIJAJ
75kg.ARMEND NEZIRAJ
81kg.ARDIT DELIJAJ
81kg.FISNIK MUHARREMI
52kg.FJOLLA QUNAJ
60kg.DONJETA SADIKU.

121

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *