FEDERATA E BOKSIT EMËROI PËRZGJEDHËSIT(SELEKTORËT)

FBOXK në mbledhjen e fundit të bordit emëroi përzgjedhësin e ri për seniorë, z. Shefki Bogujevci dhe për femra z. Besim Brahimi. Ndërsa përzgjedhësin për juniorë dhe të rinj do të emërohen në mbledhjen e ardhshme të bordit.

 

15726919_1302357786501669_2046914103242938475_n

15578545_1550800991615941_8857654198485995540_n