Turneu i Boksit “Dita e Qlirimit te Pejes”

Sot me 12 qershor perfundoi turneu i rradhes qe eshte ne kalendarin e garave zyrtare te FboxK i organizuar nga k.b.”Peja” Peje per nder te dites se Qlirimit te qytetit te Peje.Ne program ishin 9 duele ku u tregua nje boks mjaft cilsor dhe lufta te mira,e sidomos meqi ne Mes Diell Vranoci Peje dhe Nikoll Rrasi Gjakova 137 ku gjat tre raundeve u shkymbyen shum goditje dhe ne fund ky meq u shpall pa fitues baraz.Ne fund juria shpalli dhe boksieret me te mire
Boksieri me i mire Diell Vranoci,Tekniku me i mire Ardit Delijaj,qifti me luftarak Diell Veranoci -Nikoll Rrasi dhe Islam Sejfijaj boksieri me perspektiv.

7 6 5 4 3 2 1