Vëllezërit Bajoku në Kampin përgaditor në Sofia (Bullgari)

Boksierët e kombëtares së Kosovës po përgatiten në Bullgari. 

Synimi i tyre është që të përgatiten sa më mirë për sfidat që i presin në muajit e ardhshëm.

Atmosfera është e mirë në kampin në Bullgari.

“Vëllezërve Bashkim dhe Shpëtim Bajoku që janë nën përkujdesjen e selektorit Faton Xhakli, në kampin ndërkombëtar në Sofje.

Këto përgatitje janë të mirëseardhura për vëllezërit Bajoku para turneut botëror kualifikues për Lojërat Olimpike Parisi 2024,që do të mbahen nga 24 maj – 2 qershor në Bankok të Tajlandës”.