KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS PËR SHKOLLAR 11-12.05.2024 GJAKOVË

Në Kampionatin Individual të shkollarve u zhvilluan duele me boks të mirë dhe cilsor nga boksierët 13-14 vjeqar dhe të pranishmit në Palestrën e K.B.“Sport Center ” në Gjakovë u ndanë të kënaqur me boksin që treguan boksierët në ring.
Bokseri më i mirë i kampionatit të shkollarve U14 u zgjodh: Drilon Thaqi KB “Sport Center” Gjakovë

Gjyqtarë:

Agim Shala

Agim Tahiraj

Granit Qorri

Luan Krasniq

Agron Nushi

Delegatë: Nadir Shllaku dhe Halil Kurhasku