BADALLAJ I ARGJENDTË

Boksieri ynë, Ensar Badallaj, fitoi medaljen e argjendtë në Kampionatin Evropian për shkollarë, të mbajtur në Maribor të Sllovenisë.

Badallaj shënoi tri fitore, ndërsa u mund në finale nga Florin Almeanu i Rumanisë, kategoria -57 kg.

Ensari dëshmoi se ka të ardhme të ndritur në boksin kosovar.

Drejtësinë gjatë Kampionatit dhe në finale e ndau edhe gjyqtari ndërkombëtar, Latif Demolli.

Urime Ensarit, përzgjedhësit Besnik Vranovci dhe FBOXK-së.