Përgaditjet bazike të Kombëtares së boksit në Brezovicë 28.08. – 04.09.2023

Boksierët-ret e përfaqesuesës së Kosovës të të gjitha grupmoshave po zhvillojn përgaditjet e përbashketa bazike në Brezovicë 28 gusht-04Shtator 2023. Ne Brezovicë pergaditen 28 boksierë senior, junior,të rinjë dhe 7 vajza,nën udhëheqjen e selektorit të femrave Faton Xhakli,trajnerit Niman Feka,keto dit i bashkangjitet dhe trajneri Nazim Halili.

Poashtu nga 24 gushti në përgaditje të përbashkëta në Prizren gjinden bosierët senior dhe të rinjë (Youth),nën udhëheqjen e trajnerit Mehmet Haxhani dhe Votim Zaplluzhanit qe do të marin pjesë në turneun nderkombëtar në Sarajevë.

Federata e boksit e Kosovës po vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgaditje të boksiereve të Kosovës para fillimit të garave kombëtare dhe ndërkombëtare.

Keto pergaditje janë të mirseardhura për boksierët-ret senior dhe të rinjë djem dhe vajza para garave ndërkombëtare që i presin në muajin në vijim:

Turneu ndërkombetar “Mustafa Hajrulahoviq Talijan” 04- 10 shtator Sarajeve (B. e H.) Kosova do të mar pjesë me keta boksierë dhe boksiere:

Memorial Tournament “Mustafa Hajrulahovic Talijan” 04-10 september Sarajevo ,B.i H.

FUNCTION FIRST NAME LAST NAME

Boxer YOUTH

Boxer 57kg. LUMTURIM XHOXHAJ

Boxer 60kg REXHEP MORINA

Boxer 86kg ARNIS DAUTAJ

Boxer 92kg. DONAT SYLA

Boxer ELIT

Boxer 54kg. BASHKIM BAJOKU

Boxer 60kg. LORENT MURATI

Boxer 67kg. LORIS IDRIZI

Boxer 71kg. PATRIOT BEHRAMI

Boxer 86kg. TAULANT JAKUPI

BoxerWOMEN

Boxer 60kg. RINA AHMETI

Boxer 63kg. DJELLZA HALILI

Boxer 75kg. LIBERTA HAXHOLLI

Coach MEHMET HAXHANI

Coach FATON XHAKLI

Referee MARIGONA BEADINI