Donjeta Sadiku e ka nisur në mënyrën më të mirë garimin në Lojërat Evropiane Krakoë 2023.

Donjeta Sadiku e ka nisur në mënyrën më të mirë garimin në Lojërat Evropiane Krakoë 2023.

Boksierja jonë shënoi fitore ndaj Shona Ëhitëell të Britanisë së Madhe, me vendim unanim të gjyqtarëve.

Sadiku dominoi në të tria raundet, për çka u vlerësua edhe nga gjyqtarët.

Donjeta u kualifikua në 1/16 e finales, për çka I duhen edhe dy fitore për të siguruar medaljen dhe normën olimpike Paris 2024.

Pas rreth gjysmë ore, garon Shpejtim Bajoku në kategorinë 63.5 kg.