Shpetim Bajoku e ka nisur mbarë garimin në Lojërat Evropiane Krakow 2023.

Boksieri ynë mundi kroatin Matea Komadina, 4:1 me pikë, kategoria -63.5 kg.

Bajoku u kualifikua në mesin e 16 boksierëve më të mirë dhe për të siguruar medaljen i duhen edhe dy fitore.