Turneu memorial i boksit ” KOMANDANT DRINI “17 Qershor 2023.

Klubi i boksit “ Prizreni” Prizren organizoi turneun tradicional “Ekrem Rexha-komandant Drini” sot me 17 qershor 2023,në Palestren e Sporteve “Sezai Surroi” Prizren.

U zhvilluan gjithsejtë 13 duele ku pjesëmarrës ishin edhe boksieret nga Shqipëria.

U tregua boks i mirë dhe cilsor.

Në fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut:

1.Boksieri më i mirë: Lumturim Xhoxhaj

2.Tekniku më i mirë: Ahmet Koçi

3.Qifti luftarak: Getoar Kryeziu-Bujar Hekuri

4.Boksieri më i mirë i huaj: Ersi Gjana

5.Boksieri më i mirë vendor: Ensar Badalli

6.Shpresa e boksit: Ylli Sylejmani

Gjyqtarë:

1.Agim Shala

2.Agim Tahiraj

3.Granit Qorri

4.Luan Krasniqi

5.Agron Nushi

Delegat: Nadir Shllaku