TURNEU NDERKOMBETAR I BOKSIT “MUHARREM MEHMETI”

TURNEU NDERKOMBETAR I BOKSIT “MUHARREM MEHMETI” -FERIZAJ 03.06.2023

Nesër me datë 03.06.2023 do të mbahët turneu ndërkombetarë i boksit “Muharrem Mehmeti”.

Në këtë turne marrin pjesë boksier nga Bullgaria, Maqedonia e V., Shqiperia dhe Kosova.

Duelet zhvillohen nga ora 17:00 në palestren e Sportit “Bill Klinton”në Ferizaj

Peshimi i boksierve bëhet nga ora 08:00-09:00

Parameqe-Junior

1.52kg.Leona Dobratiqi-Kosova -Erinda Veliu-Kosova

2.54kg.Laurent Hashani-Kosova – Eldar Aliu-Kosova

Meqet Kryesore -Senior

1.57kg.Latin Ivanov-Bulgaria – Bashkim Bajoku-Kosova

2.60kg.Shpat Nuredini-Kosova -Getoar Kryeziu-Kosova

3.63.5kg.Naiden Nikolaev-Bulgaria-Gramos Mehmeti-Kosova

4.67kg.Rymen Rumenov-Bulgaria-Loris Idrizi-Kosova

5.71kg.Jemin Allmuça-Shqiperi-Amar Drpljanin-Maqedonia e V.

6.80kg.Valdrin Etemi- Kosova-Altin Shala- Kosova

7.86kg.Taulant Jakupi-Kosova- Redis Karaj- Shqiperi

8.92+kg.Shpejtim Shabani Kosova-Ardijan Azemi-Macedonia e V.

Gjyqtarë/ Referee

1.Bullgari

2.Agim Tahiraj

3.Rasim Rrustemi

4. Luan Krasniqi

5.Agron Nushi

6.Delegat: Fadil Syla