KOSOVA ME 5 BOKSIER NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR “MIROSLAV PETROVIÇ” KUMANOVË 2-3.06.2023

Federata e boksit vazhdon me gara sipas kalendarit vjetor, gara e rradhes në Kumanovë (Maqedonia e V.) me 2 e 3 qershor 2023 në turneun ndërkombëtar për senior dhe të rinjë (Youth)”Miroslav Petroviç”.

Kosova do të marë pjesë me 3 boksier senior dhe 2 të rinjë (Youth).

SENIOR

Boxer 60kg.Gentrit Gashi

Boxer 67kg.Shpetim Bajoku

Boxer 71kg.Patriot Behrami

YOUTH -2005 / 2006

Boxer 48kg. Benjamin Deva

Boxer 60kg. Sali Hajdaraj

Ekipin e Kosovës do ta udhëheqin selektori Besim Brahimi me trajnerin Mehmet Haxhani.

Këto gara janë të mirëseardhura për boksierët Shpetim Bajoku dhe Patriot Behrami para garave kualifikuse Evropiane për L.O.Parisi 2024 që organizohen në Krakow (Poloni) në muajin qershor.