Kosova fitoi 3 medale të arta 5 të argjenta dhe 3 Kupa në turneun ndërkombëtar “ARENA KUP” Shkup 28.05.2023

Kosova fitoi 3 medale të arta 5 të argjenta dhe 3 Kupa në turneun ndërkombëtar “ARENA KUP” Shkup 28.05.2023

Lekë Juniku-Kupa boksieri më teknik i turneut.

Besim Brahimi-Kupa trajneri më i mirë i turneut.

Latif Demolli- Kupa gjyqtari më i mirë i turneut

Boksierët e përfaqësueses së Kosovës në boks junior U16 dhe të rinjë U18 arritën sukses duke fituar 3 medalje të arta: 57kg.Denis Krasniqi,70kg.Luan Morina,Lekë Juniku.5 medalje të argjenta:50kg.Daris Aliu,52kg.Eldar Aliu,60kg.Rexhep Morina,67kg.Planet Berisha,86kg.Arnis Dautaj.

Selektori i të rinjëve (Youth) Besim Brahimi dhe selektori i juniorëve Besnik Vranovci u ndanë të kënaqur me boksin që treguan boksierët tanë.

Drejtësinë me notë të lartë ndau gjyqtari ndërkombëtar IBA Latif Demolli.