KOSOVA ME 8 BOKSIER NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR “ARENA KUP” SHKUP 28.05.2023

Federata e boksit vazhdon me gara sipas kalendarit vjetor, garat e rradhes janë në Shkup me 28 maj 2023 në turneun nderkombëtar për junior dhe të rinjë (Youth).

Me kërkes të nikoqirit Kosova do të marë pjesë me 8 boksier 3 junior dhe 5 të rinjë (Youth).

JUNIOR – 2007 / 2008

Boxer 52kg ELDAR ALIU

Boxer 57kg. DENIS KRASNIQI

Boxer 70kg LUAN MORINA

YOUTH -2005 / 2006

Boxer 57kg LUMTURIM XHOXHAJ

Boxer 60kg. REXHEP MORINA

Boxer 67kg. PLANET BERISHA

Boxer 71kg. LEKË JUNIKU

Boxer 86kg. ARNIS DAUTAJ

Ekipin e Kosovës do ta udhëheqin selektori i të rinjëve (Youth) Besim Brahimi dhe selektori i juniorëve Besnik Vranovci.

Drejtësinë do ta ndajë gjyqtari ndërkombëtar IBA Latif Demolli.