KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS 21-22 .10.2022 OBILIQ

NJOFTIM PËR TË GJITHA KLUBET

I njoftojmë të gjitha klubet se në Kampionatin individual të Kosoves marrin pjesë të gjitha klubet e regjistruara pranë FBOXK-së.

1).Te drejtë pjesëmarrje kan boksieret shkollar dhe junior të cilët kan më së paku 3 duele, dhe

Boksierët të rinje (youth) dhe senior të ken më së paku 5 duele.

2). Të gjitha librezat e boksierve duhet të jenë të regjistruara në FBOXK për vitin 2022.

3).Të gjithe garuesit duhen të ken në libreza kontrollimin mjeksor brenda 6 muajve.

Kampionati individual mbahët me 21-22 Tetor 2022 në palestrën e sporteve”ADEM JASHARI” në Obiliq.

Peshimi I boksiërve:

10:00-12:00

21 Tetor gjysem finalja: 15:00

22.Tetor finalja:12:00

Gjyqtarë:

Marigona Beadini

Agim Shala

Rasim RRustemi

Fadil Bekteshi

Safet Sylaj

Visar Ibrahimi

Granit Qorri

Agron Nushi

Luan Krasniqi

Fatlum Agushi

Fillip Nue

Delegate: Sylejman Voca , Nadir Shllaku.