KOSOVA ME 3 BOKSIER NË TURNEUN NDERKOMBËTARË “MIROSLAV PETROVIÇ” KUMANOVË 04.06.2022

Me ftesë të Federates së Maqedonis së Veriut Kosova do të marr pjesë në turneun ndërkombëtar “Miroslav Petroviç” në Kumanovë me 4 qershor 2022.
Kosova përfaqesohet me 3 boksier në 71kg.Lekë Juniku (Youth),86kg.Remzo Mustafiç,92+kg.Shpejtim Shabani, trajneri i kombëtares Mehmet Haxhani dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.