KOSOVA ME NJË MEDALJE TË ARTË NJË TË ARGJENTË DHE NJË KUP NGA TURNEU NDERKOMBËTARË “MIROSLAV PETROVIÇ” KUMANOVË 04.06.2022

Remzo Mustafiç boksieri më luftarak i turneut.
Mbrëmë Kosova mori pjesë në turneun ndërkombëtar “Miroslav Petroviç” në Kumanovë dhe u përfaqesua me 3 boksier 71kg.Lekë Juniku (Youth) në një meq të barabartë pësoi humbje nga boksieri i Maqedonis së Veriut Shpetim Ajredini, 86kg.Remzo Mustafiç fitoi në raundin e 3 pasi që kundërshtari nga Maqedonia e V. Arsim Etemi u lëndua dhe mjeku ndërpreu duelin, 92+kg.Shpejtim Shabanit nuk ju paraqit kundërshtari në matje dhe nuk pati kundërshtar.
Në fund juria shpalli boksierët më të mirë dhe qiftin Mustafiç- Etemi shpalli qiftin më luftarak.
Trajneri i kombëtares Mehmet Haxhani u nda i kënaqur me boksin që treguan boksierët tanë.
Drejtësinë ndau gjyqtari ndërkombëtar (IBA)Latif Demolli.