Turneu Memorial i Boksit “Armend Trena & Malsor Dashi”

Klubi i boksit “Dardanët”Prishtinë në bashkëpunim me Federatën e boksit organizoi Turneun e dytë me radhë për nder të dy heronjëve “Armend Trena & Malsor Dashi” në Kaçanik sot me 07 Maj 2022 me fillin në ora 13:00.

Gjthsejtë u zhvilluan 16 duele në kët turne te boksit morën pjesë boksierët nga klubet e Kosovës dhe klubi i boksit “Tirana” nga Shqipëria.

Juria shpalli dhe boksierët më të mirë të turneut:

1.Boksieri më i mirë: Eldar Aliu k.b.”Dardanët”Prishtinë
2.Tekniku më i mirë: Luis Gjolena – k.b.”Tirana”Shqipëri
3.Qifti më luftarak: Donat Gubetini k.b.”Dardanët” Prishtinë-Gramos Mehmeti k.b.”Kastrioti” Ferizaj
4.Boksieri më perspektiv: Riad Mziu “Trepça” Mitrovicë

Drejtësinë e ndanë:
1.Agim Tahiraj
2.Fadil Bekteshi
3.Safet Syla
4.Fatlum Agushi
5.Filip Nue
Delegat: Nadir Shllaku