KAMPIONATI BOTËROR I BOKSIT PËR FEMRA STAMBOLL (TURQI)06-21 Maj 2022

Sot me 8 maj u hodh shorti i boksiereve të Kampionatit Botëror 60kg.Donjeta Sadiku që përfaqeson Kosovën, në gjiron e parë eliminatore do të boksoj kundër boksieres nga Japonia Taguchi Ayska.
Selektori i boksiereve (Femrave) Faton Xhakli dhe trajnerja Mariola Sallauka janë të kënaqur me shortin dhe presin fitore nga Donjeta në gjiron e parë dhe të vazhdoj rrugen drejt medaljes pasi që Donjeta është në formë dhe ndihet shumë mirë.