TURNEU NDËRKOMBËTAR ” EPOPEJA E DUKAGJINIT” 26.03.2022 PEJË

Vazhdojn garat sipas kalendarit të FboxK.
K.B.”A.P. Peja” dhe K.B.”Besa” organizojn turneun ndërkombëtar të boksit në nderim të ditës së fillimit të luftës së UÇK-së në Dukagjin “Epopeja e Dukagjinit” Në kët turne marin pjesë boksierët nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i zi dhe Italia.
Turneu do të mbahet me datën 26.03.2022 në Sallën e Sportit “Karagaq ” Pejë.
Peshimi i boksierëve bëhet nga ora 09:00-10:00.
Turneu fillon nga ora 13:00.

Gjyqtarë:
1.Agim Tahiraj
2.Visar Ibrahimi
3.Granit Qorri
4.Luan Krasniqi
5.Agron Nushi
Delegat: Sylejman Voca dhe Nadir Shllaku