Turneu ndërkombëtar”Epopeja e Dukagjinit” 26.03.2022

Nën organizimin e k.b.”A.P. Peja” dhe k.b.”Besa” u organizua turneu ndërkombëtar tradicional në boks “Epopeja e Dukagjinit”.
Në kët turne morën pjesë boksierët nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Kosova.U zhvilluan 14 duele me boks të mirë dhe cilsor.Juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut:
1.Lorent Murati -boksieri më i mirë i turneut
2.Besart Sylaj -Tekniku më i mirë/Shqipëri
3.Qifti Luftarak-Luar Aliu/Leotrim Rexhepi
4.Boksieri më persoektiv-Ymer Mangjolli
5.Boksieri më i ri-Leonard Lima/Maqedonia e Veriut