FITORE E SHPETIM BAJOKUT NË KAMPIONATI EVROPIAN PËR SENIOR U-22 POREČ,KROACI 11-24 Mars 2022.

Sot me 14 Mars në ring u paraqiten 2 boksierët tanë në 67kg.Shpetim Bajoku kundër boksierit nga Holanda Sourmanshahi Farshid ku gjatë tre raundëve Bajoku sulmoi kundërshtarin duke dhënë goditje të forta dhe precize të cilin e dermoi dhe e mundi bindshëm me rezultat 5:0, nesër me 15 mars nga ora 14:00 Shpetimi bokson kundër boksierit Francez Grau Hugo.
Në sesionin e dyte nga ora 18:00 në ring u paraqit në 86kg.Remzo Mustafiq kundër boksierit nga Estonia Vinogradov Anton dhe në një duel të fortë dhe të barabart Remzo pësoi humbje.
Remzo dha gjithqka nga vetja gjatë tre raundeve luftoi si luan dhe tregoi se është një boksier që premton shumë në të ardhmën e boksit Kosovar.