KOSOVA ME 2 MEDALJE NGA TURNEU NDËRKOMBËTAR “ADRIATIC PEARL”

KOSOVA ME 2 MEDALJE NGA TURNEU NDERKOMBËTAR “ADRIATIC PEARL” 08-14 Mars BUDVA,MALI I Zi
Alnera Brahimi e Argjentë dhe Donat Syla i Bronzët
Sot me 13 mars u zhvilluan finalet në 81kg.Alnera Brahimi boksoi kunder boksieres nga Norvegjia Sotensen Sofia Stigen dhe fituese doli boksierja Norvegjeze Sotensen, Alnera Brahimi u stolis me medalje të argjentë, Alnera dha gjithqka nga vetja edhe pse ishte në një kategori më rëndë 81kg. se kategoria që ajo bokson në 75kg.
Selektori Faton Xhakli është i kënaqur me boksin që treguan boksierët tanë në përgjithsi.