KLUBI I BOKSIT “GOLLAKU” ORGANIZOI TURNEUN TRADICIONAL MEMORIAL “ISMET ASLLANI – PRAPASHTICA” 18.12.2021.

Klubi i boksit “ Gollaku” Prishtinë organizoj turneun tradicional memorial “Ismet Asllani-Prapashtica”sot me 18 dhjetor 2021, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë nga ora 13:00.

Pjesëmarës ishin boksierët nga Shqiperia, Maqedonia e Veriut dhe Kosova.

U zhvilluan 14 duele ku në mesin e tyre ishte edhe një duel i femrave.
Në fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut.

TURNEU NDERKOMBËTAR – VII-“ISMET ASLLANI -PRAPASHTICA”2021 18 .12. 2021

Rezultatet:
1.37kg.Blend Behluli-Kosovë- Ermal Berisha Kosovë 0 : 2
2.40kg.Ardit Deliu-Shqiperi – Lutfi Zymberaj Kosovë 2 : 0
3.42kg.Naser Rexhepi-Kosove -Aluert Orhani -Shqiperi 0 : 2
4.52kg.Altior Luma- Kosovë- Antonio Hoxha- Shqipëri 2 : 0
5.46kg.Stiven Xixi- Shqipëri – Andi Temaj -Kosovë 2 : 0
6.66kg.Altina Brahimi- Kosovë -Odesa Muharremi -Kosovë 2 : 0
7.57kg.Rion Bajrami -Maqedonia e V.- Denis Krasniqi -kosovë 0 : 2
8.60kg.Rron Kryeziu -Kosovë -Planet Berisha -Kosovë 0 : 2
9.57kg.Rexhep Morina -Kosovë – Jurgen Selmani -Shqipëri 2 : 0
10.66kg.Ahmet Koqi -Shqiperi -Orges Muharremi -Kosovë 2 : 0
11.75kg.Ali Azemi -Maqedonia e V. -Patriot Behrami -Kosovë 0 : 2
12.75kg.Enes Mahmuti -Maqedonia e V. -Edonis Makshana – Kosovë 0 : 2
13.86kg.Reis Sala -Shqiperi -Ron Bajrami -Maqedonia e V. 2 : 0
14.92kg.Arianit Paqarizi -Kosovë- Karim Eladly -Maqedonia e V. 2 : 0

Boksieri më i mirë: Patriot Behrami (KOS)
Tekniku më i mirë: Rexhep Morina(KOS)
Qifti më luftarak: Denis Krasniqi (KOS)- Rion Bajrami(MK e V.)
Boksieri më perspektiv: Altior Luma (KOS)
Boksieri më I mirë i huaj: Ahmet Koqi (AL)
Boksierja më e mirë e klubit : Altina Brahimi (KOS)

Gjyqtarë/ Referee
1.Agim Tahiraj
2. Fadil Bekteshi
3.Visar Ibrahimi
4.Granit Qorri
5.Fatlum Agushi