VAZHDOJN GARAT SIPAS KALENDARIT TE FBOXK

KLUBI I BOKSIT “GOLLAKU” ORGANIZON TURNEUN TRADICIONAL MEMORIAL “ISMET ASLLANI – PRAPASHTICA” 18.12.2021.

Klubi i boksit “ Gollaku” Prishtinë do të organizoj turneun tradicional memorial “Ismet Asllani-Prapashtica”me 18 dhjetor 2021,në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Peshimi i boksierëve : nga 09:00 – 10:00
Duelet fillojnë nga ora 13:00

Gjyqtarë:
1.Agim Tahiraj
2.Fadil Bekteshi
3.Visar Ibrahimi
4.Granit Qorri
5.Fatlum Agushi