GJITHQKA GATI PËR TURNEUN NDËRKOMBËTAR ”ADEM JASHARI”

Edicioni i 23-të i turneut ndërkombëtar “Adem Jashari” organizohet me 20 dhe 21 nëntor në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

E shtunë, 16:00h | Gjysmëfinalet
E diel, 12:00h | Finalet

Përfaqësuesja e Kosovës
1 Jeton Berisha- 54kg.
2 Bashkim Bajoku-54kg.
3 Arbnor Zeneli- 54kg.
4 Drilon Arifi- 63.50
5 Shpetim Bajoku- 67kg
6 Arlind Hysenaj – 67kg.
7 Patriot Behrami- 71kg.
8 Jozef Rrasi- 71kg.
9 Imer Mangjolli-75kg.
10 Eralb Berisha- 92kg.
11 Besim Brahimi-selektor
12 Mehmet Haxhani-trajner
13 Lirim Shllaku – trajner

Gjyqtarë:Gjysemfinale
Agim Shala
Agim Tahiraj
Safet Syla
Fadil Bekteshi
Visar Ibrahimi
Granit Qorri
Marigona Beadini
Luan Krasniqi
Agron Nushi
Fatlum Agushi
Filip Nue

Gjyqtarë: Finale
Agim Shala
Agim Tahiraj
Safet Syla
Fadil Bekteshi
Visar Ibrahimi
Granit Qorri
Marigona Beadini
Luan Krasniqi
Agron Nushi

Personat zyrtarë
Sima Viorel- supervisor
Sylejman Voca – visor
Nadir Shllaku– visor
Agron Kamberi – mjeku kujdestar