Shpejtim Bajoku boksieri më i mirë i turneut të 23-të tradicional ndërkombëtar “Adem Jashari”

Dje përfundoi edicioni i 23-të i turneut ndërkombëtar “Adem Jashari” që u organizua me 20 dhe 21 nëntor në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

TURNEU NDERKOMBËTAR “ADEM JASHARI”
INTERNATIONAL TOURNAMENT “ADEM JASHARI
20-21 Nëntor 2021 – November 20 – 21. 2021
PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE

Finalja | Final
KOHA | TIME: 12:00
VENDI | VENUE: Palati I Sporteve -Prishtinë
Sports Hall – Prishtinë
Këndi i kuq | Red Corner I Këndi i kaltërt | Blue Corner

1.54kg.Katana Tibor Sllovaki (SVK)-Arbnor Zeneli Kosovë (Kos) 5 : 0

2.57kg.Luar Aliu Kosovë (Kos)-Jasen Radev Bulgari (BG) 5 : 0 AB

3.60kg.Javer Diaz Bulgari (BG) -Tanko Viliam Sllovaki (SVK) 5 : 0

4.63.50kg.Ibrahim Mezani Shqiperi (ALB) -Dion Leani Maqedonia e V. (N.MKD) 4 : 1

5.67kg.Shpetim Bajoku Kosovë (Kos) -Vensan Kirkorov Bullgari (BG) 5 : 0

6.71kg.Patriot Behrami Kosovë (Kos)- Ferid Hoxha Maqedonia e V. (N.MKD) 5 : 0 AB

7.86kg.Eralb Berisha Kosovë (Kos) – Csemez Andrej Sllovaki (SVK) 0 : 5 RSC

8.92kg.Cristijan Demaj Shqipëri (ALB) – Yordan Morejon Bullgari (BG) 0 : 5

Boksieri më i mirë: Shpetim Bajoku (KOS)
Tekniku më i mirë: Javier Diaz (BG)
Qifti më luftarak: Cristija Dema (ALB)- Morejon Yordan (BG)
Boksieri më ferplej: Dion Leani (N.MKD)
Boksieri më i mirë i huaj: Tanko Viliam (SVK)
Boksieri më i mirë vendor: Patriot Behrami (KOS)

Gjyqtarë/ Referees
1.Agim Shala
2. Agim Tahiraj
3. Safet Sylaj
4. Fadil Bekteshi
5. Visar Ibrahimi
6. Marigona Beadini
7. Granit Qorri
8. Luan Krasniqi
9.Agron Nushi
Supervisor : Sylejman VocaVisor dhe Nadir Shllaku
Mjeku doc. Agron Kamberi
Moderator – Artan Muhaxhiri