KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS PËR TË GJITHA GRUPMOSHAT 01-03 TETOR – MITROVICË

Kampionati Individual i Kosovës në boks mbahet nga 01 – 03 tetor në Mitrovic për të gjitha grupmoshat.

Peshimi i boksiereve nga ora 10-12.

Duelet fillojnë në ora 15:00.

Në kampionat marin pjesë klubet te cilat janë të regjistruara pran FboxK dhe kan bërë regjistrimin për vitin 2021, boksierët duhet të kenë regjistrimin në librezë garuese per vitin 2021 dhe kontrollimin mjeksor mbrenda 6 muajve.

Klubet kan të drejtë të marin pjesë në të gjitha kategorit me nga 1 boksier

Gjyqtarë:
1. Aliriza REXHEPI
2. Rasim RRUSTEMI
3.Agim TAHIRAJ
4.Fadil BEKTESHI
5.Safet SYLAJ
6.Visar IBRAHIMI
7.Granit QORRI
8.Marigona BEADINI
9.Agron NUSHI
10.Luan KRASNIQI
11.Filip NUE
Delegat: Sylejman Voca, Nadir Shllaku