Turneu i boksit “Sylë-Idriz dhe Milazim Balaj” Klinë

Mrëmë përfundoi Turneu i boksit “Sylë Idriz dhe Milazim Balaj” Klinë organizator ishte K.B.”Dukagjini” Klinë ku u organizuan 9 duele mjaft interesanmte me boks cilsor. Juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut.
Boksieri më i mirë – Planet Berisha
Tekniku më i mirë – Rilind Muriqi
Qifti më luftarak – Medin Ramadani, Sylejman Koca
Boksieri vendor- Rexhep Morina

Gjyqtarë
1.Agim Tahiraj
2.Safet Syla
3.Fadil Bekteshi
Delegat: Nadir shllaku