SUKSES I BOKSIERËVE KOSOVAR NË ARENEN NDËRKOMBËTARE 5 MEDALJE DHE NJË TROFE

Kombetarja e Kosovës në boks arriti sukses të madh në turneun ndërkombëtar “Mustafa Hajrulahović Taljan” 22-27 shtator 202, duke fituar 5 medalje dhe 1 trofe.

Në 86kg.Taulant Jakupi medalja e artë dhe trofeun si boksieri tekniku më i mirë, 75kg.Albulena Gubetini medalja e artë, 67kg.Loris Idrizi medalja e argjentë, 63.5kg.Drilon Arifi medalja e bronzët dhe 71kg.Patriot Behrami medalja e bronzët.

Selektori Besim Brahimi u nda i kënaqur me boksin që treguan boksierët tanë, drejtësin në kët turne ndau gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.Pjesëmares ishin 17 shtete me 116 boksier.