Kampionati i Kosovës në Mitrovicë

Federata e Boksit e Kosovës ka bërë të ditur, se në ditët e para të tetorit do të mbahet Kampionati i Kosovës.

“Kampionati Individual i Kosovës në boks mbahet nga 1 – 3 tetor në Mitrovicë për të gjitha grupmoshat.

Në kampionat marrin pjesë klubet te cilat janë të regjistruara pran FBOXK dhe kanë bërë regjistrimin për vitin 2021, boksierët duhet të kenë regjistrimin në librezë garuese për vitin 2021 dhe kontrollimin mjekësor brenda 6 muajve.

Klubet kanë të drejtë të marrin pjesë në të gjitha kategoritë me nga 1 boksier.