Bravo DONJETA! Për herë të parë, Kosova ka një boksiere në Lojërat Olimpike. Sukses i madh! Urime

Boksierja Donjeta Sadiku do të përfaqësojë vendin tone në Lojërat Olimpike Tokio 2020!

Donjeta do të boksojë në kategorinë e lehtë (57 deri 60 kg) dhe gjithashtu do të jetë boksierja e parë që përfaqëson Kosovën në festivalin më të madh sportiv në botë!

Suksese Donjeta!