KAMPIONATI EVROPIAN PËR JUNIOR-TBILISI (GJEORGJI) 01-12.07.2021

Kosova është paraqitur të marë pjesë me 2 boksiere në kampionatin Evropian për junior-e në Tbilisi(Gjeorgji),48kg.Erinda Veliu dhe 70kg.Alnera Brahimi.
Por për fat të keq ende ekipi i Kosovës nuk është paisur me viza nga shteti Gjeorgjian, edhe pse ka qenë e paraparë që ekipi i Kosovës sot me 1 korrik të udhëtoj për në Gjeorgji.
Erinda Veliu është medaliste e bronzët nga Kampionati Evropian i shkollarve në Tbilisi (Gjeorgji)2019, dhe Alnera Brahimi medaliste e argjentë nga kampionati Evropian për junior në Sofje (Bullgari)2020.