Turneu ndërkombëtar i boksit “14 Qershori Dita e Qlirimit të Gjakovës”

Sot me 19 qershor klubi i boksit “Sport Center”Gjakove organizoi turneun e boksit “Dita e Qlirimit te Gjakoves 14 Qershori”
Në program ishin 16 duele ku u tregua një boks cilsor dhe një organizim i mirë

Juria shpalli dhe boksieret më të mirë të turneut:

Boksieri më i mirë: Jozef Rasi

Tekniku më i mirë: Loris Idrizi

Çifti më luftarak: Lekë Juniku dhe Arden Hoxha

Boksieri më perspektiv: Laurent Hashani

Boksieri më i mirë i Klubit: Flori Tarani