Çlirim Berisha – boksieri më i mirë i turneun ‘Ekrem Rexha – komandant Drini’

Klubi i boksit Prizreni organizon turneun  ndërkombëtar tradicional “Ekrem Rexha-komandant Drini”, në Palestrën e Sporteve “Prizren Arena” Prizren. 

Në këtë aktivitet pos boksierëve të Kosovës pjesëmarrës ishin edhe boksierët nga Shqipëria. 

Gjatë këtij turneut u demonstrua boks i mirë dhe cilësor me luftëra të mira.

Juria profesionale bëri dhe përzgjedhjen e boksierëve më të mire të turneut. 

Boksieri më i mirë: Çlirim Berisha
Tekniku më i mirë: Lorent Murati 
Çifti Luftarak:  Arden Hoxha (Kosova) – Riza Quni (Shqipëria) 
Shpresa: Lumturim Xhoxhaj                                                                  
Shpresa: Yll Sylejmani 
Shpresa: Ensar Badalli 
Shpresa: Erion Gashi 
Shpresa: Ledi Kola – Shqipëri