Sot më 28 maj u mbajt mbledhja e rregullt e Bordit të FBOXK

Ndër pikat kryesore ishte suksesi i arritur në Kampionatin Ballkanik ku Kosova mori pjesë me 4 boksier dhe fitoi 4 medalje prej tyre 2 të arta dhe dy të bronzit, organizimi dhe boksi kualitativ i turneut “Lah Nimani” ku FboxK mori lavdata nga AIBA, EUBC, Federata e Danimarkës dhe Sllovakisë.

U diskutua për vazhdimin e garave vendore dhe ndërkombëtare sipas kalendarit të garave.Përgaditjet dhe pjesëmarja e Donjeta Sadikut në kualifikimet për Lojërat Olimpike.Pjesëmarrja në Kampionatin Evropian U22 në Itali, pjesëmarrja në Kampionatin Evropian për junior në Gjeorgji etj.U morën shumë vendime në favor të punës dhe afirmimit të boksit dhe prurjen e donatorëve në FboxK.