Turneu ndërkombëtar i boksit “Pavarësia 2021”

Patriot Behrami boksieri më i mirë i turneut ndërkombëtar “Pavarësia”

Sot me 13 shkurt u organizua turneu ndërkombëtar “Pavarësia” ku morën pjesë boksierët e Maqedonis Veriore, Shqiperisë dhe Kosovës.
U zhvillua boks i mirë dhe cilsor me lufta të mira dhe në fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut.

1.Boksieri më i mirë – Patriot Behrami
2.Tekniku më i mirë – Besart Pireva
3.Qifti luftarak – Riad Konushevci – Drilon Arifi
4.Boksieri më i mirë i huaj – Denis Nurja
5.Boksieri më ferplay – Lion Jovanovski

REZULTATET
1.60kg.Riad Konushevci “Dardanet”Pr.- Drilon Arifi”Gollaku” Pr. 2:3
2.69kg.Demahmet Sinani”Gollaku” Pr.-Rilind Muriçi“Besa”Pejë 2 :33.60kg.Krenar Zeneli Shqipëri-Loris Idrizi Kosovë 5:0
4.69kg.Patriot Behrami“F.Kosovë” -Çlirim Zekaj“S.Center”Gjakovë 5:0
5.69kg.Lion Jovanovski Maqedonia e V. -Ahmet Çallaku Kosovë 0:5
6.75kg.Arjon Kajoshi Shqipëri – Dionis Gashi Kosovë wo
7.75kg.Denis Nurja Shqipëri- Ymer Mangjolli Kosovë 5:0
8.81kg.Besart Pireva”Fushë Kosovë”-Endrit Hoxha K.b.”Prizreni” 5:0

Gjyqtarë/ Referee
1.Latif Demolli
2.Agim Shala
3.Agim Tahiraj
4.Fadil Bekteshi
5.Visar Ibrahimi
6.Granit Qorri
7.Luan Krasniqi

Delegat: Sylejman Voca dhe Nadir Shllaku
Mjeku kujdestar: Agron Kamberi