Turneu ndërkombëtar “ Pavarësia 2021”

Federata e Boksit e Kosovës me 13 shkurt 2021 në paletrën sportive SHF ” Nazim Gafurri” në Prishtinë, organizon turneun ndërkombëtar të -XIII- me rradhë “ PAVARËSIA 2021” .

Ky akvitet është në vazhdën e shënimit të 13 vjetorit të shtetësisë sonë.
Pos nikoqirit Kosovës marrin pjesë shtetet e rajonit: Shqipëria, Maqedonia e Veriut, dhe Mali i Zi .