Turneu ndërkombëtar “STRANDJA” SOFIA (BULGARIA) 21-28 SHKURT 2021

Përfaqësuesja e Kosovës sot udhëtoi në Sofje të Bullgarisë nẽ turneun ndërkombëtar më të madhin në botë “Strandja”21-28 shkurtë 2021.
Kosova përfaqësohet me 5 boksier në 52kg.Bashkim Bajoku, në 64kg.Shpetim Bajoku, në 69kg.Patriot Behrami, në 81kg.Besart Pireva, dhe në 91kg.Faton Tolaj i cili nga Gjermania i bashkangjitet ekipit, selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.

Në Sofje ekipit i bashkangjiten boksierja në 60kg.Donjeta Sadiku dhe selektori Besim Brahimi qe janë nga 15 shkurti në kampin ndërkombëtar.
Presidenti i IBA do të hapë Turneun e 72-të Ndërkombëtar të Boksit STRANDJA 2021 në Bullgari, po ashtu Presidenti i AIBA Z. Umar Kremlev do të bëj hapjen e njërit një nga turnet më të vjetra evropiane të boksit, garën e 72-të STRANDJA në Bullgari, e cila do të zhvillohet nga 22.
Ne kët turne marin pjese 35 shtete nga 4 kontinente me 306, me boksieret më të mire te Evropes dhe botes.
Ky turne është një sprovë para kualifikimeve për L.O.Tokio 2020.Presidenti i IBA do të hapë Turneun e 72-të Ndërkombëtar të Boksit STRANDJA 2021 në BullgariPresidenti i AIBA z.. Umar Kremlev do të bëj hapjen e njërit nga turnet më të vjetra evropiane të boksit, garën e 72-të “STRANDJA”