KOMBËTARJA E KOSOVËS NË BOKS VAZHDON PËRGADITJET NË DURRËS

Vazhdojnë përgaditjet e boksierëve të Kombëtares së Kosovës në boks (Senior dhe të rinjë – Youth 17-18 vjeqar) të përgaditen në Durrës (Shqipëri).

Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgaditje e kombëtares së Kosovës.Pas pergaditjeve në Durrës kombëtarja e seniorëve vazhdon përgaditjet në Zagreb (Kroaci) deri në fillimin e kampionatit Ballkanik qe do mbahet në fund te muajit janar në Zagreb.

Pergaditjet do të zhvillohen, 3 herë në ditë gjithnjë duke respektuar këshillat e dalura nga MSH,MKRS, dhe IKSHP, gjithnjë duke e ruajtur distancën fizike 1.5 -2 m.