KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS – SENIOR, YOTH U18

Federata e boksit e Kosovës në palestren e Sporteve në Shtimje organizoi Kampionatin Individual të Kosovës në boks me 22- 23 dhjetor për Seniorë dhe të Rinjë (Youth) 17-18 vjeqar (2002/2003).

Në ket kampionat pati duele mjaft interesante u tregua boks cilsor, dhe pati konkurence te fortë , e sidomos shkelqyen boksierët e kombëtares të të gjitha grupmoshave.
Dolen shumë talent të rinjë që në të ardhmen presim shumë nga këta boksier e sidomos në arenen ndërkombëtare.
Të gjithë boksierët finalist u shperblyen me Diploma dhe medalje.
Ndërsa 3 duelet e mbetura finale do të zhvillohen më vonë.

KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS-SENIOR, YOTH U18 23.12.2020

Këndi i kuq | Red Corner | Këndi i kaltërt | Blue Corner

SENIOR – YOUTH

1.56kg.Lorent Murati”Besa”Pej-Gentrit Gashi“Trepca” 0:2
2.60kg.Luar Aliu“Gollaku”Pr-.Muhamet Shahinovic“F.Kosova” 2:0
3.64kg.Çlirim Berisha“Prizren”-Loris Idrizi“Nitro” Ferizaj 2:0
4.69kg.Rilind Murici“Besa” Pej-Leonit Rexhepi“Nitro” Ferizaj 2:0
5.75kg.Valon Demiri“Nitro”Ferizaj-Ardian Seferi“Diakonia”Mitro. 0:2
6.91kg.Remzo Mustafic“Diakonia”Mit.- Samir Malsori“S.Center” Gjakov 2:0
7.60kg.Ilir Dervishaj“F.Kosove”-Drilon Arifi“Gollaku” Prishtin 0:2
8.60kg Riad Konushevci“Dardanet”Pr.-EdisonSmaili“S.Center”Gjak. 2:0
9.64kg.Shpejtim Bajoku“Gollaku”Prish.-Bajram Islami“Drenas” 2:0
10.69kg.Drilon Rama“Golaku”Prish.-Patriot Behrami“F.Kosove” 0:2
11.69kg.MalsorMujota“S.Salihu”Shtim-ÇlirimZekaj“S.Center” Gjakov 0:2
12.75kg.Ahmet Cakalli“Nitro”FerizajYmer Manxholli“Trepca” Mitrovic Dis.
13.81kg.Endrit Hoxha“Prizren”-Valdrin Etemi“Kastrioti81” 2:0
14.91kg.Besart Xhafa“Trepca”-Ermir Saraci“Vushtrri” 2:0 WO

JUNIOR

1.57kg.Edmond Rrahimi“Drita” Gjilan- Drin Arifi“S.Salihu” Shtime 2:0
2.60kg.Ermal Frangu“Nitro” Ferizaj -Dalmat Salihaj“S.Salihu” Shtime 0:2
3.70kg.Dior Berisha“Prizren” -Abit Osmani“Fushë Kosovë” 2:0
4..80+kg.Taulant Jakupi“SporCenter”Gjak.-RigonGoga“Kastrioti”Ferizaj 2:0

Gjyqtarë/ Referees :

Latif Demolli
Agim Shala
Agim Tahiraj
Fadil Bekteshi
Granit Qorri
Marigona Beadini
Agron Nushi dhe Luan Krasniqi

Delegat:Sylejman Voca
Mjeku Kujdestar:Beqir Ismajli

Federata e Boksit e Kosovës pas tri diteve sot përfundoj kampionati i Kosovës për të gjitha grupmoshat.
Në këtë kampionat pati bokserë të një niveli të lartë, Kosova për çdo vit po ec perpara me ket sport fisnik.
Në këtë kampionat u tregua se është duke u rritur masoviteti dhe duke avansuar boksi nëpër klube, fal angazhimit të trajnereve, boksierëve, stafit punues etj. ku çdo ditë e më shumë po tregohet se kemi talent në këtë lëmi të sportit.

Duke mos harruar edhe gjygjtaret të cilët me profesionalizmin e tyre ndan drejtësin te pa anshme dhe shumë profesionalitet në këtë kampionat Individual te Kosovës.

FboxK falenderon trajnerin e K.B. “Skender Salihaj” Nesret Salihaj dhe komunën e Shtimes qe na mundësoj 3 ditë të kemi në shfrytzim Palestren e Sporteve.