PËRFUNDOI KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS – JUNIOR, KADET (SHKOLLAR)

Federata e boksit e Kosovës ka mbajtur Kampionatin Individual të Kosovës në boks  për Junior 15-16 vjeqar (2004/2005) dhe për Kadet (Shkollar) 13-14 vjeqar (2006/2007).  

Në ket  kampionat kishte duele mjaft interesante dhe të mira, me boksin që treguan boksierët pjesëmares në ket kampionat u pa se në boksin e Kosovës po vjen një gjenerat talentësh të rinjë dhe në të ardhmen presim rezultate kulminante në arenën ndërkombëtare nga kjo gjeneratë.  

Të gjithë boksierët finalist u shpërblyen me Diploma dhe medalje. 

Kampionati u organizua  në Palestren e sportit në Shtime. 

Ndërsa 3 duelet e mbetura finale të juniorëve do të zhvillohen me 22 dhjetor para kampionatit të seniorëve. 

Në 57kg. Edmond Rrahimi “Drita” Gjilan- Drin Arifi “SkenderSalihu”Shtime 
Në 60kg. Ermal Frangu “Nitro” Ferizaj –Dalmat Salihaj “Skender Salihu”Shtime 
Në 70kg. Dior Berisha “Prizren” – Abit Osmani “Fushë Kosovë”

Drejtesinë ndanë: Agim Shala, Agim Tahiraj, Fadil Bekteshi, Granit Qorri, Luan Krasniqi dhe Agron Nushi 

Delegat: Sylejman Voca dhe Latif Demolli

Mjeku kujdestar: Agron Kamberi