Erdonis Maliqi boksieri më i mirë i turneut “Agim Rashiti”

Sot 08 dhjetor klubi i boksit “Drita” Gjilan organizoi turneun tradicional “Agim Rashiti” ku në program ishin gjithsejtë 12 duele.
U tregua një boks i mirë dhe cilsor ku publiku i pranishëm në palester u ndanë të kënaqur me boksin që treguan boksierët pjesëmarës në kët turne. Drejtësinë ndanë:
Latif Demolli, Agim Shala, Agron Nushi dhe Fatlum Agushi
Delegat:Nadir Shllaku.