Kampionati individual i Kosovës në Boks – të rinjë(Youth)u18 dhe Senior – 02-03 dhjetor 2019

Federata e boksit e Kosovës me 02-03 dhjetor organizoi Kampionatin Individual të Kosovës në boks për të rritur senior (19-40 vjeqar) dhe të Rinjë (Youth 17-18 vjeqar).
Në kët kampionat pati duele mjaft të mira dhe boks cilsor si në konkurencen e seniorëve poashtu edhe në konkurencen e të Rinjëve (Youth) U18.
Në kët kampionat u pa se në Kosovë ka talenta dhe po vjen një gjenerat e artë e boksierëve të talentuar.
Kampionati u organizua në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.
Drejtësinë e ndanë :Latif Demoll, Agim Tahiraj, Fadil Bekteshi, Safet Sylaj, Visar Ibrahimi, Granit Qorri, Marigoma Beadini dhe Luan Krasniqi.
Delegat: Sylejman Voca dhe Nadir Shllaku
Mjeku kujdestar: Agron Kamberi