Kampionati individual i Kosovës në boks – të rinjë (Youth) U18 dhe Senior – 02-03 Dhjetor 2019

Federata e boksit e Kosovës me 02 – 03 dhjetor do të organizoi Kampionatin Individual të Kosovës në boks për të Rinjë U18 (Youth 2001/2002) dhe të rritur senior.
Në Kampionat kan të drejtë të marin pjesë:
1) Të gjitha klubet qe janë të regjistruara pranë FboxK për vitin 2019.
Klubet të cilat nuk kan paguar licencimin për vitin 2019 nuk kan drejtë të marin pjesë.
2) Të gjitha librezat e garuesve që marin pjesë duhet të jenë të regjistruara për vitin 2019.
3) Të gjitha librezat e garuesve të jenë me kontrollime mjekësore nën 6 muaj.
Kampionati mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.
Gjysmëfinalet 02 dhjetor matja zyrtare 12h.-13h. Meqet fillojne nga ora16h.
Finalet 03 dhjetor matja zyrtare 08h.- 09h. meqet fillojnë nga ora 12h.
Gjyqtarë:Latif Demolli, Rrustem Konjuhi, Aliriza Rexhepi, Agim Shala, Agim Tahiraj, Fadil Bekteshi, Safet Sylaj, Visar Ibrahimi, Granit Qorri, Marigoma Beadini, Agron Nushi, Luan Krasniqi dheFatlum Agushi.
Delegat: Sylejman Voca, Nadir Shllaku dhe Fadil Syla.

Seniorët 19 – 40 vjeq, dhe të rinjët (Youth) 17-18 vjeq– 10 kategori

Kategoria e peshave:

Mizë 46 – 49
Bantam 49 – 52
Pendël 52 – 56
E lehtë 56 – 60
Gjysëmvelter 60 – 64
Velter 64 – 69
E mesme 69 – 75
Gjysëm e rendë 75 -81
E randë 81 – 91
Super e rëndë 91 – 91+