Donjeta Sadiku në pergaditje speciale në Zvicër

Boksierja e mirënjohur dhe kandidatja për Lojrat Olimpike Tokio 2020 Donjeta Sadiku se bashku me trajnerin Besim Brahimi gjinden në pergaditje speciale në Zvicër para Kampionatit Ballkanik që do të mbahet në Antalya (Turqi) 10-15 dhjetor.
Këto pergaditje i ka mbështetur financiarisht Komiteti Olimpik i Kosovës ku njiherit Donjeta Sadiku është edhe bursiste e KOK.