TURNEU NDËRKOMBËTAR “ADEM JASHARI” 16-17 NËNTOR PRISHTINË

TURNEU NDËRKOMBËTAR “ADEM JASHARI” 16-17 NËNTOR PRISHTINË

Sot me 17 nëntor u zhvilluan Finalet e turneut “Adem Jashari” në Palestren e Sporteve në Prishtine.
U zhvilluan 8 lufta ku u tregua boks i mirë dhe cilsor.
Pjesemares ishin 8 shtete.
Në fund Juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut.

Rezultatet:

56kg.Artan Shaqiri Kosove (KOS)- Leotrim Rexhepi Kosove (KOS) 2 : 0
60kg.Syzman Skorupa Poloni (POL)- Besfort Merlaku Kosovë (KOS) 0 : 2
64kg.Shpetim Bajoku Kosove (KOS) – Blazhevic Ivan Bosna Hercegovina (B.I H.) 2 : 0
64kg.Daniel Skorupa Poloni (POL) – Kirkorov Vensan Bullgari (BUL) 0 : 2
69kg.Jozef Rrasi Kosovë (KOS)- Patriot Behrami Kosovë (KOS) 0 : 2
75kg.Besart Pireva Kosove (KOS) – Kiwan Rami Bullgari (BUL) 0 : 2
81kg.Arjon Kajoshi Shqiperi (ALB) – Kristian Nikolov Bullgari (BUL) 0 : 2
+91kg.Albert Kapaj Shqiperi (ALB) – Saldo Juraj Kroaci (CRO) 0 : 2

Gjyqtarë/ Referees
1.Latif Demolli – Kosovë
2.Rrustem Konjuhi – Kosovë
3.Koce Blagoje – Bullgari
4. Aliriza Rexhepi – Kosovë` Mjeku –doc.r:Agron Kamberi
5. Agim Shala – Kosovë
6. Agim Tahiraj – Kosovë
7. Fadil Bekteshi – Kosovë
8.Safet Syla – Kosovë
11.Visar Ibrahimi
12.Granit Qorri
13.Fisnik Latifi- m.kohe

Supervisor : Marko Maroviç
Visor : Sylejman Voca
Mjeku –doc.r:Agron Kamberi

Boksieret me te mire te turneut

Boksieri me I mire:Shpetim Bajoku
Tekniku me I mir:Kiwan Rami Bukkgari
Qifti me luftarak: Patriot Behrami,Jozef Rrasi
Boksieri ferplej:Kirkorov Vensan
Boksieri me I mir I huaj:Saldo Juraj
Boksieri mëi mirë vendor:Leotrim Rexhepi