Ekipi i Kosovës në boks do të marr pjesë në turneun ndërkombëtar i 49 me rradhe “Gongu i Arte”Shkup 06-10 nëntor.

Selektori Shefki Bogujevci ka paraparë që në kët turne të marin pjesë boksierët më të mirë të Kosovës senior.
Ky turne është i mirëseardhur për boksierët tanë para turneut ndërkombëtar “Adem Jashari” 15-18 nëntor dhe para Kampionatit Ballkanik 10-15 dhjetor.
Kosova do të përfaqësohet me 6 boksier 1 refer dhe dy trajner.

56kg. LEUTRIM REXHEPI
60kg. BESFORT MERLAKU
64kg. SHPETIM BAJOKU
69kg. PATRIOT BEHRAMI
75kg. BESART PIREVA
Coach SHEFKIJA BOGUJEVCI
Coach KRESHNIK SHALA
Referee LATIF DEMOLLI