PËRFUNDOI KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS – JUNIOR, KADET (SHKOLLAR)

Federata e boksit e Kosovës ka mbajtur Kampionatin Individual të Kosovës në boks për Junior 15-16 vjeqar (2003/2004) dhe për Kadet (Shkollar) 13-14 vjeqar (2005/2006).
Ky kampionat ishte ndër kampionatet më të mira për junior dhe kadet me boksin që treguan boksieret e rinjë ku u ndanë të kenaqur të gjithë të pranishmit në palester.
Të gjithë boksierët finalist u shpërblyen me Diploma dhe medalje, poashtu boksierëve pjesëmarës ju nda nga një Mirënjohje për pjesëmarje në kampionat.
Boksin që treguan boksierët pjesëmarës në kët kampionat u pa se në boksin e Kosovës po vjen një gjenerat talentësh të rinjë dhe në të ardhmen presim rezultate kulminante në arenen ndërkombëtare nga kjo gjeneratë.
Kampionati u organizua në Palestren e k.b.”Prishtina” në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

REZULTATET FINALE

1.38.50kg.Leon Abazi-Trepça 89-Lumturim Xhoxhaj Prizren 0 : 2
2.46kg.Behar Preshtreshi-Trepça89-Rinor Bublica Kastrioti-Obiliq 2 : 0
3.48kg.Edmond Rrahimi Drita- Gjilan-Omer Behrami Kastrioti-Obiliq 2 : 0
4.50kg.Fejzulla Abazi-Gjialn – Erdi Latifi-Drita-Gjilan 0 : 2
5.56kg.Anes Isufi-Drita Gjilan -Meriton Buhalla Gjakova 137 2 : 0
6.52kg.Gentrit Gashi-Treça 89- Genis DrevinaBesa – Pej 2 : 0
7.57kg.Lorent Murati -Besa- Robert Mehmeti Gjakova 137,,, 2 : 0
8.60kg.Arden Hoxha-Prizren Rezon Kelmendi Besa -Pej 0 : 2
9.63kg.Qlirim Berisha Prizren – Beg Bushati Sport Center-Gjakov 2 : 0
10.66kg.Shyqeri Preshtreshi Trepça 89-Gzim Sadiku Mitrovica 2 : 0
11.70kg.Taulant Jakupi SportCenter-Gjakov Leonit Gubetini Gollaku-Prishtinë 0 : 2
12.80+kg.Samir Malsori S.Center- Abelard Mustafa Kalaja-Vushtrri 2 : 0

Gjyqtarë:Agim Tahiraj, Fadil Bekteshi, Safet Sylaj, Visar Ibrahimi, Granit Qorri, Agron Nushi, Luan Krasniqi dhe Fatlum Agushi.
Delegat: Sylejman Voca dhe Nadir Shllaku
Mjeku/Medical staf:Agron Kamberi